Haemme myyjää vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme palvelukseen.

Helsingin Malmilla sijaitseva yritys on yksi pohjoismaiden suurimmista posliini-, lasi sekä sisustusalan yrityksistä ja on toiminut Suomessa jo vuodesta 1977.

Sisustustuotemyyjän tehtävät sisältävät puhelimitse tapahtuvaa tuotekonsultointia ja -myyntiä kanta-asiakkaille. Tuotteet ovat asiakkaille entuudestaan tuttuja, työ ei sisällä uusasiakashankintaa. Myytävät tuotteet ovat laadukkaita posliini- ja lasiastioita sekä kodin koriste-esineitä. Työajat ovat joustavasti aamu- sekä iltavuoroissa.

Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työntekoon. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen myyntityöstä tai puhelinmyynnistä, sekä kiinnostuksen kodin sisustustrendejä kohtaan. Hakijalta odotetaan sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin tai englannin kielen taito on eduksi.

Yritys tarjoaa viihtyisän työympäristön motivoivassa myyntitiimissä.
Työntekijälle taataan säännöllinen kuukausipalkka sekä myyntiprovisiot. Lisäksi työetuihin kuuluu muun muassa lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit.

Voit tutustua yritykseen ja tuotteisiin osoitteessa http://www.apilanlehti.fi/.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: (09) 4542 7744

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme www.alrekry.fi

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -