Haemme asiakasyrityksellemme Tuusulaan motivoitunutta metallityöntekijää monipuolisiin tehtäviin. Asiakkaamme on erikoistunut alihankintatöihin ja sen tuotteita ovat esimerkiksi metalliset paneelit ja kaapit, hienomekaniikan osat, erilaiset levytyöt, tukirakenteet sekä näyttelytelineet metsä-, lääke- ja elektroniikkateollisuuden laitevalmistajille, arkkitehdeille, mekaniikkasuunnittelijoille sekä teollisuuden kunnossapitoon.

Työtehtäviin kuuluvat TIG-hitsaus, särmäys, hionta, levyn taittelu sekä niittaus. Hakijalta toivotaan aikaisempaa kokemusta näistä työtavoista sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan myös metallialan koulutus. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu sitoutua työhön sekä kehittyä ammattilaisena.

Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -