Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja palveluhenkistä puuseppää Rajamäelle. Yritys on erikoistunut yksilöllisiin huonekaluratkaisuihin ja valmistaa erilaisia mittatilauskalusteita yksityis- ja yritysasiakkaille sekä julkiselle puolelle erityisesti pääkaupunkiseudun alueella.

Työtehtäviin kuuluvat kalusteiden valmistus tilausten mukaan yrityksen verstaalla sekä toimitukset ja asennukset asiakaskohteissa. Hakijalta toivotaan puusepän koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Työssä tarvitaan piirustustenlukutaitoa, B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työstettäviä materiaaleja ovat esimerkiksi massiivipuu, viilutetut levyt, lasi ja metalli. Kalusteet valmistetaan pitkälti käsityönä ja käytettäviä työvälineitä ovat muun muassa erilaiset sirkkelit, höylät, jyrsimet ja prässit.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät laatuun ja asiakastyytyväisyyteen panostavassa yrityksessä. Osaavalle ja työhönsä sitoutuneelle tekijälle on tiedossa pitkäaikainen työsuhde.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -