Haemme metalli-, sähkö- ja LVI-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista metallityöntekijää Kirkkonummelle. Yritys tekee erilaisia teollisuuden kunnossapitotöitä, kuten tuotantolinjojen ja tuotantoon liittyvien rakenteiden korjaamista sekä metalli- ja rautarakennetöitä asiakastarpeiden mukaan.

Työtehtäviin kuuluvat mig- ja puikkohitsaus kaapelitehtaalla, mekaaninen kunnossapito, työvälineiden huolto ja siirto sekä mahdollisesti asennustehtävät. Hakijalta toivotaan omatoimisuutta, hitsaustaitoa sekä aikaisempaa kokemusta metallialan töistä. Eduksi katsotaan trukinajokokemus. Työssä tarvitaan myös suomen kielen taitoa tai vähintään kykyä ymmärtää suomenkielisiä ohjeita.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-