Haemme asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä toimistotyöntekijää. Yritys on kasvava bioteknologia-alan asiantuntijayritys, joka maahantuo, markkinoi ja toimittaa korkeatasoisia diagnostisia välineitä ja laboratoriotuotteita terveydenhuollon, teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Asiakaspalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten myyntitilausten vastaanotto puhelimitse, tilausten syöttö järjestelmään, toimitusten valvonta sekä laskutus. Työtehtäviin kuuluvat myös asiakaskyselyiden ja -reklamaatioiden selvittely, myynnin tuki, kokousvarauksissa avustaminen sekä pientarvikehankinnat.

Hakijalta toivotaan asiakaspalvelukokemusta ja -asennetta sekä halua kehittää omaa osaamista ja sitoutua työhön. Lisäksi toivotaan hyvää suomen kielen taitoa sekä MS Office -työkalujen hallintaa.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät sekä hyvät etenemismahdollisuudet viihtyisässä työporukassa. Lisäksi yritys tarjoaa työntekijöilleen lounas- ja virike-etukortin. Työaika on ma-pe 8-16 ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 380 2656 / Anne Järvelä.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -