Haemme asiakasyrityksellemme huoltoasentajaa suurkeittiökoneiden ja laitteiden asennus-, huolto- ja korjaustehtäviin. Yritys sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa ja se on erikoistunut päivittäistavarakauppojen ja pikaruokaravintoloiden laitteiden maahantuontiin, asennukseen ja huoltoon.

Huoltoasentajan työtehtäviin kuuluvat laitteiden asennukset, huollot ja vikakorjaukset yrityksen toimipisteellä Vantaalla sekä asiakaskohteissa Etelä-Suomen alueella. Huollettavat laitteet ovat esimerkiksi erilaisia suurkeittiökoneita, kuten uuneja, kylmäkalusteita sekä elektronisia vaakoja.

Hakijalta toivotaan sähköalan koulutusta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus huoltotehtävistä tai muista sähköalan töistä katsotaan eduksi.

Työ edellyttää B-ajokorttia ja halukkuutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääsee tekemään vaihtelevia huolto- ja korjaustehtäviä.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: Anne Järvelä / 050 380 2656

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-