Haemme metalli-, sähkö- ja LVI-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme työntekijää tehdasympäristössä tapahtuvaan mekaaniseen kunnossapitoon. Yritys sijaitsee Kirkkonummella ja se valmistaa esimerkiksi erilaisia rautarakennetöitä sekä huoltaa ja uudistaa tuotantolinjoja ja -rakenteita.

Kunnossapitoasentajan työtehtäviin kuuluvat erilaiset koneiden ja työvälineiden huollot, korjaukset, asennukset sekä siirrot kaapelitehtaalla. Koneiden siirrot sisältävät purku- ja kasaustehtäviä sekä koneenosien siirtämistä trukilla. Lisäksi työ sisältää tehdasympäristön puhtaanapitoa, kuten ruosteenpoistoa.

Hakijalta toivotaan hitsaustaitoa (mig- ja puikkohitsaus), aikaisempaa kokemusta kunnossapitotöistä sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan esimerkiksi metallialan tai koneasentajan koulutus sekä trukinajotaito.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-