Haemme asiakasyrityksellemme huoltoasentajaa kahvilaitehuoltoon. Yritys on erikoistunut päivittäistavarakauppojen ja pikaruokaravintoloiden laitteiden maahantuontiin ja huoltoon. Yritys sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Huoltoasentajan työtehtäviin kuuluvat laitteiden asennukset, huollot ja vikakorjaukset pääsääntöisesti yrityksen huoltotiloissa, mutta työ saattaa sisältää myös asiakaskohteissa tapahtuvaa huoltoa Pääkaupunkiseudulla. Huollettavat laitteet ovat pääsääntöisesti kahvilaitteita.

Hakijalta toivotaan soveltuvaa koulutusta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus huoltotehtävistä tai muista sähköalan töistä katsotaan eduksi.

Työ edellyttää B-ajokorttia ja halukkuutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääsee tekemään vaihtelevia huolto- ja korjaustehtäviä.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: Anne Järvelä / 050 380 2656

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-