Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen varastotyöntekijää tuotantotehtäviin. Yritys toimii koneistus- ja metallialalla ja on erikoistunut laadukkaiden hienomekaanisten osien valmistukseen.

Työtehtäviin kuuluvat tuotannosta valmistuvien kappaleiden ohjaaminen mahdollisiin jatkokäsittelyihin, kuten anodisointi, maalaus, varastointi ja pakkaus, sekä pakkaus ja kokoonpanotehtävät. Tehtäviin kuuluu myös toimitusten seuranta, keräily ja työmääräysten lukeminen, sekä tuotteiden valmistuksen läpikäynti.

Hakijalta toivotaan useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutusta, hyvää materiaalituntemusta sekä hyvää suomenkielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-