Haemme asiakasyrityksellemme Nummelaan hitsaajia Mig-, Tig- ja Robottihitsaukseen. Asiakasyrityksemme tarjoaa palveluitaan suunnittelusta valmistukseen sekä pintakäsittelystä pakkaukseen. Yritys tarjoaa kustannustehokkaat valmistusmenetelmät asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tuotevalmistus toimii pääsääntöisesti sopimusvalmistuksena.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on 7.00 - 15.30 ja iltavuoro on 15.30 - 23.30. Hitsattava materiaali vaihtelee asiakastarpeen mukaan.

Hakijalta toivotaan alaan liittyvää koulutusta tai muuten aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta. Aikaisempi työkokemus hitsaamisesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työhön perehdytetään.

Hakijalta toivotaan suomen tai englannin kielen taitoa. Työpaikan sijainnista johtuen hakijalta toivotaan B-ajokorttia ja autoa.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, mielenkiintoiset tehtävät sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-