Haemme asiakasyrityksellemme pesulatyöntekijää tekstiilihuollon tehtäviin. Yritys tarjoaa nykyaikaisia pesulapalveluja pääkaupunkiseudulla ja on erikoistunut laadukkaaseen, joustavaan ja nopeaan tekstiilivuokraukseen. Työ tehdään asiakkaan modernilla tuotantolinjalla Helsingissä hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tekstiilihuollon tehtäviä kuten tekstiilien lajittelua, koneeseen syöttöä, mankelointia sekä viikkausta. Tehtävässä tarvitaan riittävää fyysistä kuntoa sekä sorminäppäryyttä. Tekstiilialan tuntemus ja aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan suomen kielen taitoa.

Kyseessä on kokoaikainen työ ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työajat sijoittuvat klo 8-16 tai tarvittaessa 16-20 välille.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 09 4542 7744

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -