Haemme asiakasyrityksellemme kalankäsittelijöitä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on perheyritys, joka toimittaa laadukkaita kala- ja äyriäistuotteita HoReCa- ja kaupanalan asiakkaille koko Suomen alueella.

Yritys sijaitsee Vantaan Vaaralassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työajoista johtuen ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Työhön annetaan perehdytys, mutta hakijalta toivotaan tämän lisäksi ammattitaitoista otetta veitsenkäsittelyyn ja kokemusta kalanfileoinnista työelämän, opintojen tai vapaa-ajan puolelta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus keittiö- tai ravintolatyöskentelystä. Hakijalta toivotaan hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ sisältää paljon toistoja.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Maanantaista perjantaihin työvuorot sijoittuvat 03.00 ja 19.00 välille, lauantaisin työvuoro on 03.00 ja 11.00 välillä.

Työtä tehdään noin 6 - 7 hengen tiimeissä, joten tiimityöskentely taidot, ripeys, tarkkuus ja hyvä suomen kielen taito ovat hakijalle tarpeen.

Työssä tarvitaan hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 09 4542 7744.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-