Haemme asiakasyrityksellemme kesätyöntekijää pesulatyöhön. Asiakasyrityksemme on erikoistunut huoltamaan erityisesti hotellien vuode- ja liinavaatteita, ravintoloiden pöytätekstiilejä ja työasuja. Työ tehdään asiakkaan nykyaikaisella tuotantolinjalla Helsingin Malmilla, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Hakemamme henkilön tehtäviin kuuluvat monipuoliset tekstiilihuollon tehtävät, muun muassa tekstiilien lajittelu, koneeseen syöttö sekä mankelointi. Hakijalta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Aikaisempaa kokemusta pesulatyöstä ei vaadita, mutta se on hakijalle eduksi.

Työaika on arkisin klo 7.00 - 15.30 välillä, asiakastarpeen mukaan toukokuun lopusta elokuun loppuun.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja varaa haastatteluaika puh. (09) 4542 7744.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -