Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle metallityöntekijää syvävetopuristimen tai laserkoneen käyttäjäksi. Yritys valmistaa ja suunnittelee ohutlevy- ja levytuotteita yksittäiskappaleista suursarjoihin muun muassa sähkö- ja informaatioteollisuuden, elintarviketeollisuuden sekä telakkateollisuuden aloille asiakastarpeen mukaisesti. Tuotantoon kuuluvat sekä puolivalmiit että valmiit kokonaisuudet esimerkiksi alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä.

Riippuen hakijan omasta kiinnostuksesta ja ammatillisesta koulutaustasta, työt sisältävät syvävetopuristimen käyttöä tai laserkoneen käyttöä sekä muita metallialan työtehtäviä.

Hakijalta toivotaan metallialan koulutusta, kokemusta voi olla joko koulun ohella tai esimerkiksi kesätöistä. Työkokemusta ei vaadita syvävetopuristimen tai laserkoneen käytöstä, mutta kokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Hakijalle eduksi on metallialan tuntemus ja kokemus tarkkuutta vaativissa tehtävissä.

Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on hakijalle eduksi.

Tärkeintä on halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työ antaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamista tai oppia kokonaan uutta. Työ tehdään nykyaikaisissa tiloissa nykyaikaisilla koneilla.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -