Haemme asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä huoltoteknikkoa Lahteen. Yritys toimittaa, huoltaa ja asentaa laitteita päivittäistavarakaupan, HoReCa- alan sekä teollisuuden eri tarpeisiin ruoanvalmistuksesta punnitukseen ja esillepanoon.

Huoltoteknikon työtehtäviin kuuluvat suurkeittiökoneiden ja laitteiden asennus-, huolto- ja korjaustehtävä. Huollettavat laitteet ovat esimerkiksi erilaisia suurkeittiökoneita, kuten uuneja, kylmäkalusteita sekä elektronisia vaakoja. Huolto tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaiden omissa tiloissa, osa huolloista tehdään yrityksen huoltotiloissa.

Hakijalta toivomme sähkö- ja/tai kylmäalan koulutusta sekä hyvää suomen, että englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus huoltotehtävistä tai muista sähköalan töistä katsotaan eduksi.

Työ edellyttää B-ajokorttia ja halukkuutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset tekemään vaihtelevia huolto- ja korjaustehtäviä. Tarjoamme myös kiinteät työajat maanantaista - perjantaihin, kello 8.00 - 16.00.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastattelu: Anne Järvelä / 050 380 2656

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvelaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry  -Hyvää työtä tarjolla-