Oletko kerännyt jo kokemusta kylmäalasta ja olisit nyt halukas siirtymään uusiin haasteisiin alalla?

Haemme asiakkaallemme huoltotyönjohtajaa pääkaupunkiseudulle.
 
Asiakasyrityksemme on vuonna 1971 perustettu perheyritys. Yrityksellä on vahva asema yritysten jäähdytys- ja lämmityslaitteisto huoltajana. Yritys huoltaa merkistä riippumatta laitteiston kuin laitteiston. Yrityksen toiminta perustuu jatkuvaan kehitykseen sekä uusien ja tehokkaampien toiminta tapojen päivittäminen. Vahva ammattitaito, peräänantamaton asenne, jatkuva toimintatapojen kehittäminen sekä uusimman tiedon tutkiminen mahdollistavat yritykselle työskentelyn ja onnistumisen vaativassakin työympäristössä. Yritys pyrkii toimimaan mahdollisimman energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten arvojen mukaisesti.
 
Yrityksen asiakkaina ovat kunnat, kaupungit sekä yritykset. Yrityksen omat toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä sekä Tampereella.

Etsimämme henkilö on kylmäalasta kiinnostunut ammattilainen, joka haluaa päästä kehittämään itseään ja alan toimintatapoja. Sinulle asiakaspalvelu ja vastuullinen työskentely on kunnia-asioita.

Kylmäasentajan tai - mestarin tutkinto on hakijalle eduksi, myös talotekniikka, sähkö-, sähkölaite- tai LVI-alan osaaminen on eduksi. Tärkeintä ei ole tarkka koulutustausta, vaan oikea asenne ja halu kehittyä alalla.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen erikoisalalla, rennon työilmapiirin, ammattitaitoiset kollegat sekä nykyaikaiset työvälineet ja kaluston.

Työaika on maanantaista - perjantaihin, kello 8.00 - 16.00.
 
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi
 
Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
 
Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.
 
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.
 
Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-