Pidätkö liikkuvasta työstä ja sinulla on valmiudet hoitaa työsi itsenäisesti?
 
Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista kylmäasentajaa pääkaupunkiseudulle.
 
Asiakasyrityksemme on vuonna 1971 perustettu perheyritys. Yrityksellä on vahva asema yritysten jäähdytys- ja lämmityslaitteisto huoltajana. Yritys huoltaa merkistä riippumatta laitteiston kuin laitteiston. Yrityksen toiminta perustuu jatkuvaan kehitykseen sekä uusien ja tehokkaampien toiminta tapojen päivittäminen. Vahva ammattitaito, peräänantamaton asenne, jatkuva toimintatapojen kehittäminen sekä uusimman tiedon tutkiminen mahdollistavat yritykselle työskentelyn ja onnistumisen vaativassakin työympäristössä. Yritys pyrkii toimimaan mahdollisimman energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten arvojen mukaisesti.
 
Yrityksen asiakkaina ovat kunnat, kaupungit sekä yritykset. Yrityksen omat toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä sekä Tampereella.
 
Kylmäasentajan työtehtäviin kuuluvat kylmälaitehuollot ja asennukset itsenäisesti asiakastilausten mukaisesti. Ollessasi osana ammattitaitoista työyhteisöä erinomainen asiakaspalvelu ja miellyttävä ilmapiiri on sinulle kunnia-asia.
 
Hakijalta toivotaan yli 3 kilon kylmälaite asennuslupia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tehtävään viittaavaa ammatillista koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta kylmälaitehuolloista.
 
Huoltokohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla tai sen välittömässä läheisyydessä. Työn liikkuvan luonteensa takia hakijalta toivotaan ajokorttia.

Englannin ja ruotsin kielten osaaminen on hakijalle eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Työaika on arkisin kello 8.00 - 16.00, työssä menestyminen edellyttää juostavuutta työajoissa, sillä työ sisältää myös päivystys vuoroja.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen erikoisalalla, rennon työilmapiirin, ammattitaitoiset kollegat sekä nykyaikaiset työvälineet ja kaluston.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi
 
Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
 
Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.
 
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.
 
Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-