Pidätkö liikkuvasta työstä ja sinulla on valmiudet hoitaa työsi itsenäisesti?
 
 Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista sähköasentajaa pääkaupunkiseudulle.
 
Asiakasyrityksemme on vuonna 1971 perustettu perheyritys. Yrityksellä on vahva asema yritysten jäähdytys- ja lämmityslaitteisto huoltajana. Yritys huoltaa merkistä riippumatta laitteiston kuin laitteiston. Yrityksen toiminta perustuu jatkuvaan kehitykseen sekä uusien ja tehokkaampien toiminta tapojen päivittäminen. Vahva ammattitaito, peräänantamaton asenne, jatkuva toimintatapojen kehittäminen sekä uusimman tiedon tutkiminen mahdollistavat yritykselle työskentelyn ja onnistumisen vaativassakin työympäristössä. Yritys pyrkii toimimaan mahdollisimman energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten arvojen mukaisesti.
 
Yrityksen asiakkaina ovat kunnat, kaupungit sekä yritykset. Yrityksen omat toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä sekä Tampereella.
 
Sähköasentajan työtehtäviin kuuluvat suurkeittiölaitteiden huollot ja asennukset itsenäisesti asiakastilausten mukaisesti. Ollessasi osana ammattitaitoista työyhteisöä erinomainen asiakaspalvelu ja miellyttävä ilmapiiri on sinulle kunnia-asia.
 
Toivomme hakijalta sähköalan koulutusta, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakaspalveluhenkinen toimintatapa sekä järjestelmällinen ja tarkka työote on tässä tehtävässä avainasemassa. Työn liikkuvuudesta johtuen, työssä tarvitaan ajokorttia.
 
Yli 3 kilon kylmälaitelupa, kokemus kylmälaite- tai kodinkonehuollosta sekä kokemus teollisuuden laitteista ja koneista katsotaan hakijalle eduksi.
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ammattitaitoisten työkavereiden kanssa sekä nykyaikaiset työvälineet ja kaluston.
 
Työaika on maanantaista - perjantaihin, kello 8.00 - 16.00.
 
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi
 
Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
 
Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.
 
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.
 
Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-