Haemme asiakkaallemme Tuusulan Lahelaan aputyöntekijää metallipajalle.
 
Yritys on todella näkyvässä osassa erilaisissa urheilutapahtumissa sekä liikuntatiloissa. Yritys valmistaa, toimittaa ja asentaa esimerkiksi erilaisia rautarakenteita ja aitaelementtejä urheilukentille ja rakennustyömaille sekä erilaisia lattiamateriaaleja urheilutiloihin niin sisä-, kuin ulkokäyttöönkin.
Yrityksen pääasiallinen toimenkuva on rakennus-, urheilu- ja aitatuotteiden suunnittelu, valmistus ja toimituspalvelut asiakastarpeen mukaisesti.
 
Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteidensa ominaisuuksia sekä etsimään uusia keinoja valmistaa tai rakentaa tuotteita. Valmistuksen lisäksi yritys toimittaa tuotteet aina asennettuina asiakkailleen.
 
Hakemamme työntekijä osallistuu metallipajan monipuolisiin työtehtäviin, kuten tavaran siirtelyyn.

Aikaisempi kokemus metallialan työtehtävistä sekä vastapainotrukin ajotaito on hakijalle eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työhön perehdytetään.

Hakijalta toivomme kiinnostusta metallialan työtehtäviä kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työpaikan sijainnin kannalta hakijalla tulisi olla ajokortti ja oma auto.

Työ alkaisi mahdollisimman pian ja kestäisi kesän loppuun asti.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin, 7.00 - 15.30. Mahdollisuus 2-vuorotyöhön katsotaan eduksi.

 Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi
 
 Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
 tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
 
Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.
 
 Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
 Olet lämpimästi tervetullut käymään.
 
 Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-