Oletko CNC- sorvaamisesta tai jyrsinnästä kiinnostunut metallialan työntekijä? Tunnet CNC- sorvauksen salat eikä jyrsintäkään ole tuntematon käsite, mutta mahdollisesti työkokemus alalta on jäänyt vielä hieman vähäisemmäksi. Olisitko kiinnostunut työstä sorvaamisen ja jyrsinnän parissa tänä kesänä?
 
Etsimme asiakasyrityksellemme Helsingin Malmille CNC- sorvaajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkuusta syyskuun alkuun.
 
Yritys tuottaa koneistuspalveluita asiakastarpeen mukaisesti, erikoistuen sorvaukseen ja jyrsintään. Yritys tarjoaa myös suunnittelu, projektinhallinta ja valmistusteknillisiä tuki palveluita.
 
Yrityksellä on käytössä Surfcam-ohjelmointi, 10 Fanuc- jyrsin koneistuskeskusta sekä 11 CNC-Sorvia. Yritys työstää pääsääntöisesti alumiini-, hst-, muovi- ja messinki- materiaaleja.
 
Etsimällämme henkilöllä on metallialan koulutus. Aikaisempi työkokemus CNC-sorvaamisen ja jyrsinnän parissa on hakijalle eduksi, mutta aikaisempaa kokemusta alasta voi olla myös harrastusten tai vapaa-ajan parissa. Työhön annetaan perehdytys, mutta hakijalla olisi hyvä olla valmiudet itsenäiseen työskentelyyn.

Työtehtäviin kuuluvat sorvaaminen, jyrsintä, työntömitalla mittaaminen, senkkaus, harjaus, kappaleiden vaihto ja -kiinnitys.
 
Työtä tehdään yrityksen omalla konepajalla Helsingissä maanantaista - perjantaihin, kaksivuorotyönä. Mahdollisuus viikonloppuvuoroihin on hakijalle eduksi.
 
Hakijalta toivomme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen kesäksi, sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
 
Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi
 
 Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liitteet PDF-muodossa)
 tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
 
 Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.
 
 Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
 Olet lämpimästi tervetullut käymään.
 

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-